За нас

Институт за Предприемачество, Устойчиво Развитие и Иновации

ИПУРИ е неправителствена организация, която подпомага развитието на приложните изследвания и новаторски технологии, насочени към постигане на по-висок растеж и конкурентоспособност на българската икономика.

Институтът се стреми да развива и укрепва взаимовръзките между академията и бизнеса, насърчава и популяризира културата на иновативност и предприемачество.

Дейности на ИПУРИ

Институт за Предприемачество, Устойчиво Развитие и Иновации Ви съдейства в областите

Изследвания и Анализи

ИПУРИ изследва природата и човека, неговите исторически, архитектурни и културни достижения и начините на използването на достиженията на човешкия и природен гений, като поощрява разумното и устойчивото им използване в името на бъдещите поколения.

Обучения и Тренинги

ИПУРИ предлага обучение и тренинг, като използва съвременни методи и технологии за обучение и подпомага при внедряването и усвояването на информационни системи, методологични разработки, използване на добри практики, свързани с ИТ и комуникационни технологии.

Нови Технологии

ИПУРИ подпомага национални и международни правителствени и неправителствени организации, бизнеса и публичните органи в процеса на прилагането на политиките и стратегиите, свързани с внедряването на новите технологии.

Мисия

Институт за предприемачество, устойчиво развитие и иновации (ИПУРИ) е сдружение на български юристи, икономисти, политолози, еколози и инженери по информационни и комуникационни технологии. Всички те членуват на лична основа и допринасят за осъществяване на целите на организацията.

Мисията на ИПУРИ е да способства за превръщането на България в Европейска, икономически развита, гражданско-ориентирана държава, базирана на принципите на споделената социална отговорност и устойчиво развитие.

Цели

Целите на ИПУРИ са да подпомага, насърчава, представлява и защитава общите интереси на отделните региони в България, да разработва стратегии и подпомага МСП, насочени към развитие на предприемачеството и иновациите; да разработва проекти и прилага добри практики в областта на регионалното развитие, социалната интеграция, съхраняването на културно-историческото наследство и биоразнообразието.

Със своята дейност Институтът подпомага икономическото развитие и соцалното сближаване в регионите в страната и в Европа; спомага за предоляване на различията между хората в общностите; насърчава заетостта чрез повишаване на компетенциите; способства за развитието и прилагането на политики в областта на предприемачеството и иновациите; възстановява, съхранява и популяризира културно-историческото наследство и биоразнообразието за постигане на устойчиво развитие и благосъстояние на гражданите на Република България.

Имате въпроси или нужда от съдействие?

Свържете се с нас с бутона за бърз контакт, екипа ни ще Ви отговори в максимално кратък срок.

ИПУРИ София

София 1142,
бул. „Патриарх Евтимий“ 16А

+359 877 838 177
 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ИПУРИ Бургас

Бургас 8000,
ул. "Цар Самуил" 11, ет.1

+359 884 545 400
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


© 2021 IESDI. All rights reserved / Development by Headway