Предприемачество и иновации

Новаторски идеи за бъдеще
Предприемачеството е особен вид икономическа дейност, основана на самостоятелна инициатива, отговорност и иновационна идея. То се определя като специфичен фактор, който осигурява динамика чрез създаване на нови, по- ефективни комбинации от различните факторите на производството. Предприемачеството може да се осъществява във всички сфери на дейност, независимо от техния мащаб. Предприемаческата дейност е основен източник на иновации в пазарната икономика и стимулира въвеждането на революционни нови технологии и продукти.

Иновациите често се определят като нова идея, която се оказва успешна в практиката. Тя може да представлява нов продукт, практика, услуга, производствен процес или нов начин на организация. Като иновация обаче, новата идея може да се определи само ако се превърне в основно приложение или с доказана полезност в практиката.

В ИПУРИ притежаваме необходимите знания, умения и опит в откриването и реализирането на новаторски идеи и възможности за практическото им приложение. Чрез изготвяне на бизнес планове, основани на събрана, достоверна информация и възможните ресурси, подпомагаме реализирането на конкурентни идеи. Изготвяме анализи на разходите и ползите за успешното реализиране на конкретен проект и осигуряване подходящи източници на финансиране.

ИПУРИ София

София 1142,
бул. „Патриарх Евтимий“ 16А

+359 877 838 177
 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ИПУРИ Бургас

Бургас 8000,
ул. "Цар Самуил" 11, ет.1

+359 884 545 400
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


© 2021 IESDI. All rights reserved / Development by Headway